Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 323g (W ~330)
Woda: 210g
Drożdże:0.31g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 323g (W ~330)
Woda: 210g
Drożdże:0.31g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
323g
Mąka
210g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Przepis
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/iedmjpdsg4/