Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-04-2022 00:58
Czas przygotowywania
18-04-2022 16:58
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
64h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas64
Czas w TO:16
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 615g (W ~410)
Woda: 431g
Drożdże:0.34g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas64
Czas w TO:16
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 615g (W ~410)
Woda: 431g
Drożdże:0.34g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
615g
Mąka
431g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.34g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ibncmjiylj/