Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-12-2021 10:02
Czas przygotowywania
31-12-2021 20:02
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1019g (W ~260)
Woda: 612g
Drożdże:1.41g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1019g (W ~260)
Woda: 612g
Drożdże:1.41g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
1019g
Mąka
612g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
1.41g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
##
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/iagmi28epp/