Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
25-09-2021 17:30
Czas przygotowywania
26-09-2021 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1348g (W ~330)
Woda: 741g
Drożdże:2.78g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1348g (W ~330)
Woda: 741g
Drożdże:2.78g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 33g
Składniki
1348g
Mąka
741g
Woda
33g
Oliwa z oliwek
2.78g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
Ciasto od sinego
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/i7siszrm7l/