Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
16-03-2023 18:00
Czas przygotowywania
17-03-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:7
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 1086g (W ~320)
Woda: 652g
Drożdże:2.14g
Sól:: 33g
Oliwa z oliwek: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:7
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 1086g (W ~320)
Woda: 652g
Drożdże:2.14g
Sól:: 33g
Oliwa z oliwek: 29g
Składniki
1086g
Mąka
652g
Woda
29g
Oliwa z oliwek
2.14g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
Classica 6 kulek o wadze 300g
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/i77ztwvrbf/