Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 513g (W ~260)
Woda: 297g
Drożdże:0.77g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 513g (W ~260)
Woda: 297g
Drożdże:0.77g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
513g
Mąka
297g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.77g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/i1qqsy4lbu/