Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-08-2021 11:12
Czas przygotowywania
23-08-2021 19:12
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
32h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 881g (W ~350)
Woda: 573g
Drożdże:1.13g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas32
Czas w TO:8
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 881g (W ~350)
Woda: 573g
Drożdże:1.13g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
881g
Mąka
573g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
1.13g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
pierwsza po rejsie
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/i1apkwq46c/