Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-09-2022 12:00
Czas przygotowywania
18-09-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:63%
Całkowity czas30
Czas w TO:12
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 547g (W ~350)
Woda: 345g
Drożdże:0.50g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:63%
Całkowity czas30
Czas w TO:12
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 547g (W ~350)
Woda: 345g
Drożdże:0.50g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
547g
Mąka
345g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
Moj
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hzcmpbs7ee/