Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
14-04-2023 00:15
Czas przygotowywania
15-04-2023 13:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
37h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas37
Czas w TO:13
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 655g (W ~360)
Woda: 393g
Drożdże:0.68g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas37
Czas w TO:13
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 655g (W ~360)
Woda: 393g
Drożdże:0.68g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
655g
Mąka
393g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.68g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hyni4mynvv/