Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-02-2023 17:00
Czas przygotowywania
09-02-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:65%
Całkowity czas27
Czas w TO:5
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 345g (W ~340)
Woda: 224g
Drożdże:0.62g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:65%
Całkowity czas27
Czas w TO:5
Czas w TK:22
Składniki Mąka: 345g (W ~340)
Woda: 224g
Drożdże:0.62g
Sól:: 11g
Składniki
345g
Mąka
224g
Woda
0.62g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hyjmhbnbys/