Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-05-2022 20:01
Czas przygotowywania
03-05-2022 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 490g (W ~320)
Woda: 319g
Drożdże:0.23g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 490g (W ~320)
Woda: 319g
Drożdże:0.23g
Sól:: 16g
Składniki
490g
Mąka
319g
Woda
0.23g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hy48u2ejok/