Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 147g (W ~330)
Woda: 95g
Drożdże:0.14g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 147g (W ~330)
Woda: 95g
Drożdże:0.14g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
147g
Mąka
95g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.14g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
Baska
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hwltervdqo/