Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-03-2023 19:00
Czas przygotowywania
18-03-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:19
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 153g (W ~310)
Woda: 92g
Drożdże:0.09g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:19
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 153g (W ~310)
Woda: 92g
Drożdże:0.09g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.09g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hvy1cccc1b/