Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
30-01-2023 17:59
Czas przygotowywania
01-02-2023 17:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 878g (W ~380)
Woda: 571g
Drożdże:0.38g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 878g (W ~380)
Woda: 571g
Drożdże:0.38g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
878g
Mąka
571g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
0.38g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/htfrqerfoc/