Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-08-2023 23:00
Czas przygotowywania
26-08-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas21
Czas w TO:3
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 659g (W ~320)
Woda: 429g
Drożdże:1.52g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas21
Czas w TO:3
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 659g (W ~320)
Woda: 429g
Drożdże:1.52g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
659g
Mąka
429g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
1.52g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hpoprm3i91/