Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 892g (W ~380)
Woda: 579g
Drożdże:0.56g
Sól:: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 892g (W ~380)
Woda: 579g
Drożdże:0.56g
Sól:: 29g
Składniki
892g
Mąka
579g
Woda
0.56g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hpd8kilzom/