Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
01-08-2023 19:59
Czas przygotowywania
03-08-2023 19:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 304g (W ~380)
Woda: 197g
Drożdże:0.31g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 304g (W ~380)
Woda: 197g
Drożdże:0.31g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
304g
Mąka
197g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Dwie kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hojqmmygwa/