Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-06-2022 00:00
Czas przygotowywania
14-06-2022 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 480g (W ~320)
Woda: 288g
Drożdże:0.64g
Sól:: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 480g (W ~320)
Woda: 288g
Drożdże:0.64g
Sól:: 12g
Składniki
480g
Mąka
288g
Woda
0.64g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hnfmbl8gmw/