Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-12-2022 16:15
Czas przygotowywania
17-12-2022 16:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1028g (W ~330)
Woda: 668g
Drożdże:3.23g
Sól:: 33g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 1028g (W ~330)
Woda: 668g
Drożdże:3.23g
Sól:: 33g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
1028g
Mąka
668g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
3.23g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
..
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hlkixtpdkv/