Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-09-2023 13:16
Czas przygotowywania
02-09-2023 13:16
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1313g (W ~330)
Woda: 814g
Drożdże:1.12g
Sól:: 33g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1313g (W ~330)
Woda: 814g
Drożdże:1.12g
Sól:: 33g
Składniki
1313g
Mąka
814g
Woda
1.12g
Drożdże
33g
Sól
Notatki
Bez notki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hkzbwwsq12/