Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:19
Czas w TK:29
Składniki Mąka: 655g (W ~380)
Woda: 412g
Drożdże:0.35g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:19
Czas w TK:29
Składniki Mąka: 655g (W ~380)
Woda: 412g
Drożdże:0.35g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
655g
Mąka
412g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
4 x pizza – 48h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hkhcdpkpfk/