Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-03-2023 11:37
Czas przygotowywania
02-03-2023 23:37
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:36
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 945g (W ~360)
Woda: 614g
Drożdże:0.28g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:36
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 945g (W ~360)
Woda: 614g
Drożdże:0.28g
Sól:: 31g
Składniki
945g
Mąka
614g
Woda
0.28g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
VINCENZO
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hjmswk2xel/