Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-03-2023 10:40
Czas przygotowywania
11-03-2023 19:40
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1248g (W ~250)
Woda: 687g
Drożdże:2.17g
Sól:: 34g
Oliwa z oliwek: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1248g (W ~250)
Woda: 687g
Drożdże:2.17g
Sól:: 34g
Oliwa z oliwek: 31g
Składniki
1248g
Mąka
687g
Woda
31g
Oliwa z oliwek
2.17g
Drożdże
34g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hjky5zgamd/