Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-10-2022 14:00
Czas przygotowywania
16-10-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
72%
Hydratacja
50h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:72%
Całkowity czas50
Czas w TO:10
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 489g (W ~390)
Woda: 352g
Drożdże:0.44g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:72%
Całkowity czas50
Czas w TO:10
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 489g (W ~390)
Woda: 352g
Drożdże:0.44g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
489g
Mąka
352g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.44g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
maka pizzeria, kiedy ruda do nasz przyszła hydro 72% z oliwa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hjaj7efifc/