Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
02-04-2022 17:00
Czas przygotowywania
03-04-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 970g (W ~320)
Woda: 602g
Drożdże:1.42g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas22
Czas w TO:8
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 970g (W ~320)
Woda: 602g
Drożdże:1.42g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
970g
Mąka
602g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
1.42g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Caputo marzec
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hijtdg2td6/