Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-11-2021 20:00
Czas przygotowywania
14-11-2021 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas45
Czas w TO:15
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 671g (W ~380)
Woda: 416g
Drożdże:0.45g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas45
Czas w TO:15
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 671g (W ~380)
Woda: 416g
Drożdże:0.45g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
671g
Mąka
416g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hi4ip7x9zq/