Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
330g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 607g (W ~240)
Woda: 364g
Drożdże:1.00g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:330g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 607g (W ~240)
Woda: 364g
Drożdże:1.00g
Sól:: 18g
Składniki
607g
Mąka
364g
Woda
1.00g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hhvhwjlc75/