Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1000g (W ~410)
Woda: 630g
Drożdże:0.45g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas68
Czas w TO:20
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 1000g (W ~410)
Woda: 630g
Drożdże:0.45g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
1000g
Mąka
630g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hhprkg8q8t/