Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-03-2023 17:00
Czas przygotowywania
03-03-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 807g (W ~340)
Woda: 484g
Drożdże:1.79g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 807g (W ~340)
Woda: 484g
Drożdże:1.79g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
807g
Mąka
484g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
1.79g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hgwkvknzpl/