Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
52h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas52
Czas w TO:18
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1587g (W ~390)
Woda: 984g
Drożdże:0.87g
Sól:: 49g
Oliwa z oliwek: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:62%
Całkowity czas52
Czas w TO:18
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1587g (W ~390)
Woda: 984g
Drożdże:0.87g
Sól:: 49g
Oliwa z oliwek: 30g
Składniki
1587g
Mąka
984g
Woda
30g
Oliwa z oliwek
0.87g
Drożdże
49g
Sól
Notatki
06.02.2021
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hgosfz1pdz/