Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
31-05-2024 21:07
Czas przygotowywania
01-06-2024 17:07
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 920g (W ~320)
Woda: 552g
Drożdże:0.50g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:20
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 920g (W ~320)
Woda: 552g
Drożdże:0.50g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
0.50g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hgkfn1aahh/