Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-04-2023 11:30
Czas przygotowywania
15-04-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 583g (W ~340)
Woda: 397g
Drożdże:1.17g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:68%
Całkowity czas28
Czas w TO:8
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 583g (W ~340)
Woda: 397g
Drożdże:1.17g
Sól:: 20g
Składniki
583g
Mąka
397g
Woda
1.17g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/heuhj5mreo/