Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-07-2023 15:30
Czas przygotowywania
04-07-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 518g (W ~170)
Woda: 301g
Drożdże:3.00g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 518g (W ~170)
Woda: 301g
Drożdże:3.00g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
518g
Mąka
301g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
3.00g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hdxelm6ssg/