Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-04-2023 00:00
Czas przygotowywania
06-04-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
87h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:66%
Całkowity czas87
Czas w TO:20
Czas w TK:67
Składniki Mąka: 983g (W ~430)
Woda: 649g
Drożdże:0.40g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:66%
Całkowity czas87
Czas w TO:20
Czas w TK:67
Składniki Mąka: 983g (W ~430)
Woda: 649g
Drożdże:0.40g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
983g
Mąka
649g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hcffnkmcqr/