Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 632g (W ~330)
Woda: 392g
Drożdże:0.68g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 632g (W ~330)
Woda: 392g
Drożdże:0.68g
Sól:: 16g
Składniki
632g
Mąka
392g
Woda
0.68g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Pizza z kornera
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/hbvtcrnacp/