Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-04-2023 18:00
Czas przygotowywania
20-04-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 322g (W ~340)
Woda: 199g
Drożdże:0.76g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 322g (W ~340)
Woda: 199g
Drożdże:0.76g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
322g
Mąka
199g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.76g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/h7wqf56ecz/