Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-02-2023 18:50
Czas przygotowywania
26-02-2023 18:50
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 307g (W ~330)
Woda: 184g
Drożdże:0.13g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 307g (W ~330)
Woda: 184g
Drożdże:0.13g
Sól:: 9g
Składniki
307g
Mąka
184g
Woda
0.13g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Maciek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/h7thcgxxde/