Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 642g (W ~370)
Woda: 417g
Drożdże:0.48g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 642g (W ~370)
Woda: 417g
Drożdże:0.48g
Sól:: 21g
Składniki
642g
Mąka
417g
Woda
0.48g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/h52vlrsca4/