Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-06-2023 19:00
Czas przygotowywania
25-06-2023 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:9
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 736g (W ~380)
Woda: 442g
Drożdże:0.63g
Sól:: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:9
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 736g (W ~380)
Woda: 442g
Drożdże:0.63g
Sól:: 22g
Składniki
736g
Mąka
442g
Woda
0.63g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
23.06
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/h4lueyeug4/