Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
51h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas51
Czas w TO:51
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1534g (W ~390)
Woda: 920g
Drożdże:0.31g
Sól:: 46g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas51
Czas w TO:51
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1534g (W ~390)
Woda: 920g
Drożdże:0.31g
Sól:: 46g
Składniki
1534g
Mąka
920g
Woda
0.31g
Drożdże
46g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gzkvejeu5p/