Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas6
Czas w TO:4
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 624g (W ~220)
Woda: 343g
Drożdże:2.71g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas6
Czas w TO:4
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 624g (W ~220)
Woda: 343g
Drożdże:2.71g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
624g
Mąka
343g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
2.71g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
Andek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gyrgxgfos9/