Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-10-2021 18:01
Czas przygotowywania
31-10-2021 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 576g (W ~330)
Woda: 403g
Drożdże:0.24g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 576g (W ~330)
Woda: 403g
Drożdże:0.24g
Sól:: 20g
Składniki
576g
Mąka
403g
Woda
0.24g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Pierwsza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gyennfs3rx/