Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas25
Czas w TO:11
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 309g (W ~330)
Woda: 201g
Drożdże:0.29g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas25
Czas w TO:11
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 309g (W ~330)
Woda: 201g
Drożdże:0.29g
Sól:: 10g
Składniki
309g
Mąka
201g
Woda
0.29g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Pizza neapolitańska 2 sztt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gwzk75jpff/