Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 491g (W ~330)
Woda: 319g
Drożdże:1.27g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 491g (W ~330)
Woda: 319g
Drożdże:1.27g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
491g
Mąka
319g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
1.27g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
65 hudro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gww7o8pv8t/