Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
210g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:4
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 258g (W ~340)
Woda: 155g
Drożdże:0.36g
Sól:: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:60%
Całkowity czas28
Czas w TO:4
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 258g (W ~340)
Woda: 155g
Drożdże:0.36g
Sól:: 8g
Składniki
258g
Mąka
155g
Woda
0.36g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
pierwsza prova
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gwmsddonvm/