Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
11-11-2022 02:58
Czas przygotowywania
11-11-2022 14:58
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 303g (W ~280)
Woda: 182g
Drożdże:0.34g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 303g (W ~280)
Woda: 182g
Drożdże:0.34g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
303g
Mąka
182g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.34g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Piazza 11
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gw9ykyia07/