Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-10-2021 22:16
Czas przygotowywania
17-10-2021 14:16
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:4
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 455g (W ~300)
Woda: 273g
Drożdże:1.38g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:4
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 455g (W ~300)
Woda: 273g
Drożdże:1.38g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
455g
Mąka
273g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
1.38g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gvyzwoqc4s/