Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-10-2021 20:00
Czas przygotowywania
03-10-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:1
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1523g (W ~310)
Woda: 914g
Drożdże:9.40g
Sól:: 46g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:1
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 1523g (W ~310)
Woda: 914g
Drożdże:9.40g
Sól:: 46g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
1523g
Mąka
914g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
9.40g
Drożdże
46g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gvh5zvkury/