Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
05-05-2022 17:30
Czas przygotowywania
06-05-2022 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 954g (W ~340)
Woda: 553g
Drożdże:1.84g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:58%
Całkowity czas26
Czas w TO:6
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 954g (W ~340)
Woda: 553g
Drożdże:1.84g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 25g
Składniki
954g
Mąka
553g
Woda
25g
Oliwa z oliwek
1.84g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Clasica 24H
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/guuldtkmwm/