Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:22
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1166g (W ~380)
Woda: 735g
Drożdże:0.54g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:22
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1166g (W ~380)
Woda: 735g
Drożdże:0.54g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
1166g
Mąka
735g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
0.54g
Drożdże
36g
Sól
Notatki
urodziny Jagny x7
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/gui6qaaqjt/